Muzur_kedi Admin
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 40 Nerden : kedıLeR dıaRından :P Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: **BiTTiM ** 26/9/2008, 8:42 pm | |
| Hep aglamakli olan gozlerim bir an olsun dinmedi...yuregim isyankar oldu bir gunah kecisi artik o.. Cehennem azaplarin da can cekislerde...yanginlar var yuregimde....acilar buyur her kosesinde... Dort tarafi acilarla dolu yuregim yikik bir enkaz oldu...
Beni bende bitiren hayata mi isyananim yoksa hayatla is birligi yapan isguzar sevgiliye mi??? Daha yeni sarmaya baslamistim yurek yaralarimi...Biri kabuk baglanmadan biri geldi... yuregim perisan ben bir olu oldum...! Daha yolun basindayken pes etmek zorunda birakti hayat beni... Butun serseri kursunlari yuregime multeci oldu...Artik gucum kalmadi hayat ne istersin benden anlamamki neyim kaldi ??? Dus artik yakmadan ugrasma benimle... Gormuyormusun pes ettim caresizim artik sen kazandin...bitirdin beni bende...yuregim isyan bayragini cekip arkasina bakmakdan gitmek ister...! Gelmesin pesim sira O zalim biraksin yakami...BiTTiM gorsun, bittim artik anlasin...! Hayat; sozum sana ama o zalimde acsin kulaklarini iyi dinlesin...! Cekin o pis ellerinizi uzerimden nefesimi kesiyorsunuz her defasinda canimi yakiyorsunuz...
Dayanamiyorum artik yeter ne olur yeter.. dizlerim artik tasimiyor beni sirtimdaki bu agir yukle yarali yuregim yol almiyor artik... Bittim artik bittim Ben bittiM hayat bitti sevda bitti... ne kaldiki geri ye... Geceden sabaha kalan goz yasalarim...yarali yuregim...ve hayata yorgun dusmus ben..!
aLıntı
| |
|
JeLibon Co-Admın
| Konu: Geri: **BiTTiM ** 28/9/2008, 11:09 pm | |
| | |
|