Muzur_kedi Admin
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 40 Nerden : kedıLeR dıaRından :P Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: AmaCım ; yokTu beLkide... 17/8/2008, 9:57 pm | |
| Yok olmakdeqildi aslında bu çırpınışların amacı.. Soquk durmak, insanlarınkanında belkide, yada bana öyle qeliyor artık . Bende başladım soqukesmeye.. Amacım ; yoktu belkide…Acımaya başladım bir andaetrafımdakilere, olan bitene.. Yılların qecmesi qerekiyormuş anlamakiçin insanları. Esir olmak belkide…Arzulamak..Hissettmek..Ve sadece istemek! Anlamak için yetmiyor artık bunların hiçbiri! Ne samimiyet ne qüvenmek!Artık sadece zamanın qeçmesi qerek . .Gülmeli miyim peki?Kahkaha seslerim qeldi mi? (:Çıkarınca hayatımdan herkesi, qeleni qeçeni , okadar rahatlıyormuşki .. Diyorum hep; sen dönmelisin etrafında dünya dönmemeli ! Özlüyorum diyebilmeyi o kadar isterdim ki simdi ..İmkansız qeliyor artık hersey bana. O kadar zor..O kadar acımasız belkide.. Cözemiyorum artık diyebilirim. Uzaklasmaya calısıyorum. Gitqide soquyorum her şeyden ve herkesten… Sen qörme diye, sen bilme diye, qeceleri aqlar oldum sırf üzülme diye!Ama ..Çıkardım artık .Eskisi kadar dolmuyor qözlerim . Eskisi kadar bulanık qörmüyorum . Eskisi kadar saqırLık yok artık! İnan ..Eskisi kadar çarpmıyor kalbim senin için.!İnan ..Bittin artık benim için ..!Başardım inandırabilmeyi seni . Umudum yok artık. Bak ne zamandır yazmıyordum seni. Özlemisim anlatabilmeyi maziyi , bozuk pLak qibi.. ( :Yanında deqilim artık. Yoktur qayem,çabam.. Müjdele artık bana hadi! De ki ; başardım!unutabildim artık seni!De ki ; zaten hiç olmadın , boşuna aqlattım seni . . .….Yine de tesekkür ederim yasattıkların icin. Sen olmasaydın, kötülüqü nasıl bellerdi nacizane bedenim .
aLıntı
| |
|
JeLibon Co-Admın
| Konu: Geri: AmaCım ; yokTu beLkide... 17/8/2008, 11:04 pm | |
| jnm çhok qsL payLaşımın için tşkLeR | |
|
Muzur_kedi Admin
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 40 Nerden : kedıLeR dıaRından :P Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: AmaCım ; yokTu beLkide... 18/8/2008, 1:38 am | |
| okudugun için ben t$k edeRım | |
|